Eerste plannen voor 2013 !

 

Omdat concrete doelen altijd extra motivatie geven én superleuk zijn ben ik toch op zoek gegaan naar wat doelen. Ik heb er twee in gedachten, waarvan ik mij voorlopig beperkt tot één dat voor publicatie vatbaar is.

Het eerste is … een wandeling ! In alle eerlijkheid is het vooral voor het lief een sportieve uitdaging, ik denk dat ik het wel op basis van mijn huidige trainingen uit de losse pols kan schudden, zonder iets extra’s dus. Anderzijds ga ik ‘meetrainen’ met hem, en dat zijn leuke surplussen, ook voor mijn conditie !

Op 28 april willen we deelnemen aan de ‘Loop van Vlaanderen’. 25 kilometer wandelen … de ‘coureurs’ achterna, of liever de lopers achterna, want het is ook een trailrun (25/50 km). Ik heb nog even getwijfeld of ik niet zou deelnemen aan de 10 km (ook mogelijk), maar het gezamenlijk ‘sportief met het lief’ heeft het toch gehaald.

Toch blijft dat ‘trailavontuur’ waar ik zovelen over hoor, ook kriebelen. En wat blijkt ? In mijn buurt werd vorig jaar een nieuwe trailrun georganiseerd mét een korte afstand ! 7 km in Diest ! Spijtig dat het nog tot oktober wachten is !

Op

Een gedachte over “Eerste plannen voor 2013 !

  1. Op…… naar wat? Die loop van Vlaanderen lijkt me alvast iets leuks. Ik twijfel nog dat weekend tussen de Loop van Vlaanderen en een pittig wedstrijdje in Duitsland, maar misschien zien we elkaar daar! Mooie vooruitzichten kaat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s