op ’t gemakske

Duurloop van 12 km stond er op ’t programma. Nu weet ik dat ik dan niet te hard van stapel mag lopen of het is één lange frustratieloop met vroegtijdig einde. Omdat ik nog helemaal in mijn ‘opbouwfase na de dip’ zit en het alweer toch meer dan een maand geleden (of 2 ?) dat ik nog zoveel kilometers gelopen heb, heb ik het op het gemakske gedaan.

En nee, ’t is niet normaal dat ik 2 dagen train na elkaar, maar ik zat nog niet aan mijn 3 trainingen van deze week dus moest er gisteren een serieus inhaalmanoeuvre gedaan worden. Niet dat het mij aan motivatie ontbrak, maar ’t was werkelijk een zéér drukke werkweek.

Maar goed, alles ‘op zijn plaats’.
Ik zal wel echt moeten beginnen plannen, want de agenda staat zo vol dat het geen kwestie meer is van ‘we zien wel’…

12 kilometer duurloop

12 kilometer duurloop

 

Tijdens ’t lopen veel op Julie gedacht (had maar eventjes 30 km gelopen vandaag !) en natuurlijk aan iedereen die in Brugge & Visé bezig was. Ik heb een beetje spijt dat ik niet meegelopen heb (van de 10 M) ook al, maar ’t is een beetje zoals Edith zegt, je bent dan algauw veel tijd kwijt. Brugge ligt hier echt niet bij de deur !
Niet dat ik het de moeite niet vind om er zoveel tijd in te steken, maar er lag hier ook nog strijk, en ander werk !
En een beetje genieten met de kinderen is ook mooi meegenomen !

Alvast proficiat aan de lopers van Brugge en Visé !

5 gedachten over “op ’t gemakske

  1. Ik deed ook netjes mijn duurloopje, genoot van elke km. Wel spijtig van Brugge, maar soms moet je prioriteiten stellen.
    Knap gelopen, en je bent heel goed bezig ..

Plaats een reactie