de wedstrijd !

Ik ben content. Geen PR gehaald maar toch dichtbij : 6:07 min/km  Het was zoals ik gehoopt had : wel hard werken maar tegelijk genieten. Ik heb een hele tijd samen met een dame gelopen. Zij had zowat hetzelfde tempo. En ja, weer gebabbeld. Dat heb ik precies geleerd van Jess, babbelen tijdens ’t lopen. Zo liepen we gezwind samen naar de eindstreep. Op die manier was het toch ontspannend, stress doet mij toch blokkeren. Op het einde nog een spurtje gedaan, wat mij leerde dat ik nog flink over had en dat was niet aan de adrenaline te wijten !

Thuis meteen in Het Boek gekeken : ik  wil meer van dit en het motiveert om te trainen.

Morgen is er de 10 mijl : veel succes allemaal, ik heb echt spijt dat het dit jaar niet gelukt is !

Advertenties

6 thoughts on “de wedstrijd !

 1. Lieve Kaat. Ik heb gisteren wel meegedaan in Antwerpen. Ik loop net zo snel als jij, maar ben ook een genieter van het lopen pur sang. Ik trek me niets (meer) aan van anderen. Enkel mijn eigen tijd, plezier maken, en socialiseren met andere lopers – bloggers. Dat is toch waar wij het allemaal voor doen !
  Ik doe ook mee in Geel, misschien kunnen we samen lopen en tetteren ! Kom op he meiske ! Laat je iets weten, dan spreken we zeker af ! Nog veel trainingsplezier !

 2. Super ! en ik vind dat dit meer dan een dikke proficiat verdiend , ik herinner mijn eerste wedstrijden (nu zon 2jaar geleden ) juist het zelfde en met de hulp van schema’s van Mario,vrienden, clubmaatjes en vooral de bloggers die je altijd steun geven blijf je gemotiveerd …geniet vooral van onze mooie sport ! op naar de volgende

 3. Wat Mario schrijft is allemaal waar, je hebt het gisteren weer eens bewezen! Ik hoop je snel nog eens op een wedstrijdje te ontmoeten hé ;-). Er is de 27ste juni dwars door Geel, dit is ook een wedstrijd van de runningtoer en hier zal dus veel volk zijn, wedden dat je er een pak je poepje laat zien ;-). Grt

 4. Dag Kaat .
  Ik heb door de drukte met het maken van de schema’s een tijdje je blogje niet meer gevolgd. Man man …..wat lees ik hier en je vorige berichtje allemaal . Zo negatief over jezelf , ….zelfs bang om wedstrijdjes te lopen !!
  Dit moet veranderen he ! Jij voeld je niet goed genoeg tegenover anderen die een beetje sneller lopen . Maar je hebt toch al bewezen dat je al veel vorderingen gemaakt hebt en dat er nog velen achter u zijn op dit moment . Ja er zijn zo van die joggings war alleen maar de snelste naar toe komen , maar weet je , ook daar is iemand laatste , en dat kan ik zijn . Wie weet ?
  Wij moeten allemaal voor ons zelf lopen , voor onze eigen tijn .
  Niet voor een plaats in het klassement ! Ja als dat even kan om te winnen of een podiumke , dan ben je daar meer bezig . Maar ik of jij of ……bijna alle bloggers , oeven daar niet aan te denken !
  Ik vind jou echt supper ! de vorderingen die jij al gemaakt hebt , is één van de beste die met de schema’s traint . Je bent niet de snelste , maar had wel de juiste instelling om ermee door te gaan . Ik schrijf nu HAD de juiste instelling. Zorg dat dit seffens kan veranderen in HEBT de juiste instelling .
  Kom op kaat , Laat jezelf nu niet vallen !!
  Om deel te nemen in antwerpen , kan je jezelf nog altijd inschrijven ! Doe dat voor jezelf en loop op het gemakske mee .
  Ja als training en om te genieten !!
  Doe een lol aan jezelf !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s