F*ck !

Frustratie alom

  • I-pod wil geen muziek afspelen. Hij toont het muziekje wel, de lijst ook, maar hoeveel ik ook “play” duw, hij weigert. En nee, hij staat niet pauze modus !
  • Dit heeft mij een uur gekost van zweten en zuchten en “mensen met verstand” aanspreken om mij te helpen. Resultaat : noppes !
  • Het registreren van de kilometers lukte wel nog. Dus dan maar een oude MP3 speler gepakt en zo gaan lopen, de I-pod zou wel registreren. En ja, dat deed hij. Omdat ik al een uur (!) verloren had met uitzoeken wat er met het ding scheelde moest mijn duurloop van 13 km worden ingekort.
  • Uiteindelijk maar 6 km gelopen
  • I-pod wil niet synchroniseren. Wil zelfs totaal van niets meer weten. Ik kan ‘m niet op of afzetten.
  • I-Tunes herkent geen I-pod meer van mij.

Update

Mijn liefje kon het niet aanzien dat ik zo van slag was en zette zich voor mijn laptop. Herstelpunt gezocht, I-Tunes opnieuw geïnstalleerd en de I-pod had een reset nodig. Anderhalf uur heeft manlief zich uitgesloofd om mij te troosten.
De I-pod werkt weer en goed nieuws voor wie ‘m ooit moet resetten : hij bewaart de informatie, dus mijn frustratieloopje was dan toch niet voor niets. Hij bewaart ook de gedownloade bestanden (lees muziek). En I-Tunes herkent ook weer mijn I-pod. En mijn account – maar dat dacht ik wel – anders ging mijn tegoed eraan !

Allez. Hij is de liefste. Want hij is doodmoe van het werk en is dan nog es bereid om mij te helpen. Traantje in mijn ogen heb ik ervan !

Advertenties

8 thoughts on “F*ck !

  1. Awel, ik heb in het begin dat ik de ipod had ook een paar keer gehad, ook moeten resetten zelfs 3 keer in 1 maand. En nu gaat hij al een jaar mee zonder één enkel probleem, dat machientje moet misschien eerst even gerodeert worden :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s